Verwacht: Kunst in ontluikende lente

Zaterdag 30 en zondag 31 maart is de tweede seizoensexpositie van kunstenaarscollectief IMIX. In januari wist IMIX hun bezoekers te verrassen met een koude maar zonovergoten expositie in winterse sferen. 

Ditmaal staat de lente centraal. IMIX  wil graag kunst en natuur met elkaar verbinden en daar is de locatie, de tuin achter Hoogeweg 38 in Heiloo uitermate geschikt voor. De natuur heeft daar een aantal jaren haar enorme groeikracht laten zien maar met vereende krachten heeft IMIX een aantal plekken weer toegankelijk gemaakt. We hebben nu een fijne inspirerende plek om ín en mét de natuur samen te werken en daar willen we graag meer mensen van laten genieten bij onze exposities.

Wees welkom bij onze tuinexpo ‘Kunst in Ontluikende Lente’ waar Garrie Oomkens zijn sprankelende lente landschappen laat zien. Gemma Distelbrink toont pril vogelleven, nét uit het ei. Mireille Schermer is geïnspireerd door de geneeskracht van het plantenleven en laat dat op veelzijdige wijze zien en ervaren. De kleurrijke kikkers van Marion Albers hoor je bijna kwaken vanuit de vijver. En vaste gastexposant Peter Rijke laat heerlijk aaibaar werk zien. Uiteraard valt er nog véél meer te zien en te genieten.

Kom heerlijk ronddwalen in de lentetuin. Laat je verrassen door onverwachtse doorkijkjes en mooie kunst.

Locatie: tuin áchter Hoogeweg 38 in Heiloo (zie de bordjes langs de weg op de Krommelaan)

Tijd: 11- 17:00 uur

Praktisch: er wordt gewerkt aan de Hoogeweg en Vennewatersweg. Daardoor is het wat lastiger met de auto te bereiken of vlakbij te parkeren maar via de Kennemerstraatweg, de Zevenhuizerlaan en de Hoogeweg kom je bij de (tijdelijke)ingang van de tuin aan de Krommelaan. Let op het IMIX bord!

Op zondagmiddag 31 maart om ca.17:15 uur sluit IMIX de expositie af met een eigentijds ritueel. Bij het ritueel is plek voor 12 deelnemers. Wil je erbij zijn dan kan dat na je vooraf aangemeld te hebben bij ons persoonlijk of via de mail: info@imixkunst.nl of info@marionalbers.nl. Je krijgt bericht terug of er nog plek is en wat je eventueel mee moet nemen.

Graag tot ziens!