Geweest: Kunst in de tuin van kapitein Rommel

Mireille Schermer en Marion Albers  verwelkomden jullie hartelijk op 4 en 5 juni tijdens de zeer druk bezochte 25e Kunstfietsroute in Castricum. De tuin van kapitein Rommel lag er zonovergoten bij. Door de hele tuin was er mooie en leuke kunst te ontdekken van verschillende kunstenaars.

Mireille had haar Bijenvolk van ‘Bee Good’ een mooie plek gegeven en in de muziektent kon je heerlijk liggen op haar werk ‘Aarden’ kijkend naar ‘Wortelen’.  Op deze heerlijke rustgevende plek was een mooie samenwerking met Marije Samuels die daar een aantal keren een kort klankconcert gaf.

         

Marion Albers liet haar ‘7 kikkers in de boerensloot’ zwemmen. Luiaards hingen in de treurwilg en lieten zich niet storen door de houthakkers onder de boom. Twee roodborsten kon je ontdekken achter de bloemenheuvel.  En twee honden stonden aan de waterkant klaar voor de sprong.

                      

Op weg naar ‘het kapelletje’ kwam je langs de ‘Regenboogkinderen’. De kinderen van de toekomst die hopelijk de ruimte krijgen om in hun éigen wijsheid te blijven.  In het kapelletje hing ‘Holding Space’. Een veilige ruimte voor alle bezoekers.  Zie ook kunstfietsroutecastricum.nl    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X