NU TE ZIEN: ‘Ben naar het bos’

Ook toe aan rust en een inspiratiemoment na een drukke week?

Kom jezelf opladen in het bijzondere bos bij de expositie van IMIX in Het Oude Raadhuis in Aalsmeer. Van 2 september tot en met 9 oktober creëren Mireille Schermer, Gemma Distelbrink en Marion Albers een kunstzinnige boservaring ín en óm het Raadhuis. De officiële opening is op zondag 4 september om 15.00 uur. Die dag is er ook fijne warme muziek van Paradiya te beluisteren.

‘Ben naar het bos’ is op vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken van 14- 17 uur. Het adres is Dorpstraat 9, 1431 CA in Aalsmeer.

Op zaterdag 3 en zondag 4 september vindt het grootste natuurfestival in Nederland plaats, ‘Fete de la Nature’. Dan kun je in het Oude Raadhuis ook een boomorakel raadplegen, film kijken, een boom opzetten met de kunstenaars en kennismaken met de geneeskracht van het bos.

Zaterdag 17 en zondag 18 september is ‘Ben naar het bos’ in het Raadhuis één van de stops van de Kunstroute Aalsmeer. Openingstijden zijn dan van 12- 17 uur. Op zondag 18 september vanaf ca. 13.30 uur ook heerlijke live muziek van de Castricumse band AYCE. (zie AYCE.nu voor meer informatie)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X