Geweest: ‘Ben naar het bos’

Het was een uitgelezen kans voor wie toe was aan rust en inspiratie na een drukke week.

Van 2 september tot en met 9 oktober 2022 creëerden Mireille Schermer, Gemma Distelbrink en Marion Albers een kunstzinnige bijzondere boservaring ín en óm het Het Oude Raadhuis in Aalsmeer. Een verrassende en zeer aangename plek om jezelf weer op te laden. De officiële opening was op zondag 4 september om 15.00 uur. Die dag was er in de heerlijke zonnige tuin ook fijne warme muziek van Paradiya te beluisteren.

‘Ben naar het bos’ was op vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken van 14- 17 uur op Dorpstraat 9, 1431 CA in Aalsmeer.

Op zaterdag 3 en zondag 4 september 2022 vond tevens het grootste jaarlijkse natuurfestival in Nederland, ‘Fete de la Nature’ plaats. ‘Ben naar het bos’ van IMIX was één van de activiteiten waar men de natuur kon komen ervaren. In het Oude Raadhuis konden bezoekers o.a. een boomorakel raadplegen, film kijken, een boom opzetten met de kunstenaars en kennismaken met de geneeskracht van het bos.

Zaterdag 17 en zondag 18 september was ‘Ben naar het bos’ in het Raadhuis één van de stops van de Kunstroute Aalsmeer. Op zondag 18 september werden bezoekers naast de heerlijke kunstzinnige boservaring ook nog eens op de relaxte live muziek van de Castricumse band AYCE getrakteerd. (zie AYCE.nu voor meer informatie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X