Kom je mee op reis?

Door de Coronamaatregelen zitten verre reizen er nog even niet in. Maar IMIX heeft veel reiservaring en deelt die graag in deze bijzondere tijd. 

Kom vanaf 12 juni t/m 7 augustus op zaterdagen tussen 11 – 17 langs bij ons speciale Reisburo IMIX – adres Geesterduin 5 Castricum (voorheen Boekhandel Scholte). Op zaterdag 12 juni om 13 uur opende schrijfster Sabine van den Berg het reisseizoen met wethouder kunst & cultuur Ron de Haan. Die bijzondere opening is hier terug te zien!

Reizigers kunnen een bezoek boeken voor een bepaalde tijd maar grote avonturiers kunnen ook op de bonnefooi langskomen. Misschien moet je dan even wachten in de wachtkamer. 

Indien gewenst is de reis later uit te breiden met speciale workshops in stijl in verschillende creatieve disciplines. Denk hierbij aan een speciale Fotosafari waarbij het resultaat misschien wel over de hele wereld kan reizen of het maken van een superspeciaal souvenir waarvan er maar één op de hele wereld is!

We starten vanaf 12 juni met een reisverhalen-schrijfwedstrijd. IMIX en Sabine van den Berg nodigen de bezoekers van Reisburo IMIX uit hun unieke reisbeleving te beschrijven in circa 300 woorden. Je kunt jouw ‘tripvisor’ verhaal sturen naar post@sabinevandenberg.com

De origineelste en beste inzending wordt door haar uitgekozen, eventueel geredigeerd en wordt gepubliceerd in de Castricummer.

Voor actuele informatie zie onze website IMIXkunst.nl of Facebook IMIXkunst. Voor werk van Sabine van den Berg kijk op Sabine van den Berg

Meer info hierover op openingstijden bij de informatiebalie van Reisburo IMIX.  Voor boekingen voor een reiservaring mail: info@IMIXkunst.nl. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *