Lente expositie


Zaterdag 30 en zondag 31 maart vond de tweede seizoensexpositie van kunstenaarscollectief IMIX plaats. In januari wist IMIX hun bezoekers te verrassen met een koude maar zonovergoten expositie in winterse sferen. 

Ditmaal stond de lente centraal. IMIX  wil graag kunst en natuur met elkaar verbinden en daar is de locatie, de tuin achter Hoogeweg 38 in Heiloo uitermate geschikt voor. De natuur heeft daar een aantal jaren haar enorme groeikracht laten zien maar met vereende krachten heeft IMIX een aantal plekken weer toegankelijk gemaakt. We hebben nu een fijne inspirerende plek om ín en mét de natuur samen te werken en daar willen we graag meer mensen van laten genieten bij onze exposities.

Tijdens onze tuinexpo ‘Kunst in Ontluikende Lente’ liet Garrie Oomkens zijn sprankelende lente landschappen, zien en Gemma Distelbrink toonde pril vogelleven, nét uit het ei. Mireille Schermer was geïnspireerd door de geneeskracht van het plantenleven en liet dat op veelzijdige wijze zien en ervaren. De kleurrijke kikkers van Marion Albers hoorde je bijna kwaken vanuit de vijver. En vaste gastexposant Peter Rijke liet heerlijk aaibaar werk zien. Uiteraard viel er nog véél meer te zien en te genieten.

Voor een video impressie klik hier

X