Vrienden van IMIX

 ‘Allesman’ Cor

Cor draagt IMIX een warm hart toe als levenspartner en rechterhand van Mireille Schermer en ze bouwen samen installaties en exposities op door het hele land. Hij denkt ook voor IMIX graag mee over alles wat daar bij hoort zoals infobordjes of zitjes, muzieklijsten en filmpjes, maar ook over tuinonderhoud. Als het een beetje aardig weer is was Cor in de tuin te vinden. Omdat hij altijd in is voor een vuurtje is hij be√ędigd tot IMIX vuurman:-) De oplettende kijker heeft hem ook in de rol van gastexposant voorbij zien komen met zijn fotowerken!

Op instagram.com/cobofoto kun je zijn foto’s bekijken.

Gastexposant Peter Rijke

Peter Rijke is beeldhouwer en werkte voorheen met de kunstenaars van IMIX in een groot gedeeld atelier. Daar werkte Peter met zijn toenmalig collectief CAKtwo. De groep kunstenaars is samen een aantal keer verhuisd van atelier, en nu IMIX in Heiloo terecht is gekomen, is Peter als gastexposant op de winterexpositie te zien geweest.

Huisband AYCE!

AYCE staat voor All You Can Eat en is de huisband van IMIX

All You Can Eat speelt covers en hier en daar wat eigen nummers. We spelen muziek die lekker in het gehoor ligt en ontwijken daarbij de mainstream hits een beetje. En dat doen ze geweldig en ook nog prachtig meerstemmig.
Maarten zingt, speelt elektrische gitaar, ukelele en slagwerk
Guido zingt en speelt akoestische bas, Edo speelt elektronische drums en cajon en Wouter zingt en speelt naast akoestisch gitaar ook nog ukelele, banjo en mandoline.

Hier zijn ze te horen op IMIX zinderende zomer expositie. En op ayce.nu vind je meer informatie en kun je ze ook boeken.

Buurman Bart

Buurman Bart woonde naast IMIX. Hij kwam af en toe even buurten zoals het een fijne buurman betaamt en hield een oogje in het zeil. Dat deed IMIX andersom natuurlijk ook! IMIX mocht elektriciteit van buurman Bart ‘lenen’ en dat was super want IMIX functioneerde helemaal ‘off grid’ zonder verwarming, stroom en water.

X