Project Reisgeest met Reisburo IMIX

Reisburo IMIX verzorgde in het vakantie seizoen van 2021 met project REISGEEST een lokale reiservaring voor avontuurlijke reizigers. Tijdens de pandemie bood IMIX een escape dichtbij huis.

Met steun van gemeente Castricum realiseerde IMIX een POP-UP reisburo in voormalig boekhandel Scholte op winkelcentrum Geesterduin in Castricum.  Reisburo IMIX werd op zaterdag 12 juni geopend door de Castricumse schrijfster Sabine van den Berg en wethouder Ron de Haan.

Elke zaterdag tot en met 7 augustus konden bezoekers in het reisburo lokaal een reiservaring komen beleven waarbij alle zintuigen werden geprikkeld, en velen keerden een paar keer terug. Het reisburo fungeerde als dependance van het plaatselijke VVV, er was een souvenirwinkel te vinden en buiten waren tweedehands boeken te koop over reizen en onze lokale natuur. 

Naast een ‘Tripvisor’ schrijfwedstrijd om onder begeleiding van schrijfster Sabine van den Berg een pakkend reisverhaal te schrijven, werden bezoekers uitgedaagd Castricum op de kaart te zetten door de ultieme ansicht van Castricum te fotograferen tijdens de workshop ‘Ansicht’. De winnende kaart is te koop bij boekhandel Laan in Castricum.

Foto’s insta@cobofoto en Andr├ę Bergmans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X