Zomer expositie

Zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 was de derde seizoensexpositie van kunstenaarscollectief IMIX, ‘ Kunst in  zinderende Zomer’. 

IMIX  wil graag kunst en natuur met elkaar verbinden en daar was de locatie, de tuin achter Hoogeweg 38 in Heiloo bijzonder geschikt voor. Met vereende krachten heeft IMIX een aantal plekken weer toegankelijk gemaakt in de grote verwilderde tuin. We hadden nu een heerlijke inspirerende plek om mét en ín de natuur samen te werken.

Op onze tuinexpo ‘Kunst in zinderende Zomer’ toonde Gemma Distelbrink haar karaktervolle, zaagselgestookte vogelportretten die toch echt van klei zijn, Mireille Schermer liet in de vijver haar vissen van drijfhout op de vlucht zien en combineerde haar installatie ‘Wortelen’ ditmaal met de krachtige portretten van natuurvolkeren ‘Qassinngorpa’ van Marion Albers. De landschappen van Garrie Oomkens staan prachtig tegen de muren van groen en waren deze expositie hel fraai gecombineerd met beelden van onze vaste gastexposant Peter Rijke vol hollingen en bollingen.

Bij onze zinderende Zomer expositie werden op zondagmiddag ook nog de oren gestreeld door de muziek van AYCE.  Zij spelen lekker  in het gehoor liggende covers en wat eigen muziek.  Luister op www.AYCE.nu voor een impressie of naar hun optreden op de zinderende zomerexpositie via deze link

IMIX bestaat uit Marion Albers, Garrie Oomkens, Mireille Schermer, Gemma Distelbrink en Gastexposant Peter Rijke.

X